Suloiset ja suositut Anna, Elsa & Olof

Frozen lastenvaatteet ovat täydellinen yllätys pienelle Frozen 2 -elokuvan fanille. Mallistosta löytyy pyjamia ja trikoopaitoja, josta löytyy ihania ja suosittuja vaatteita tytöille ja pojille. Suurilla ja suloisilla printeillään se tulee varmasti saavuttamaan suuren suosion. Varma joululahja valinta. Tyylikkäät Olof, Anna ja Elsa hahmot sopivat pienille ja vähän isommillekin. 

Frozen 2 -elokuvan ensi-ilta 25.12.2019

Elokuvan ensi-ilta tulee joulukuulle 2019, joten tuleva vaatemallisto julkaistaan sopivasti joulumarkkinoille. Mallistostamme löydät pyjamat, asusteet sekä trikoopaidat. Kuviomaailmaltaan luotetaan ihastuttaviin väreihin ja Olof, Anna ja Elsa hahmoihin. Takuuvarma suosikki on Anna ja Elsa kääntöpaljettipaita, jossa paljettien takaa paljastuvat vuoronperään suosikkihahmot. Lintukotoon vaatemallisto tulee ensimmäisten joukossa. Tulossa on myös muita ikiihastuttavia suosikki hahmoja.  

Name It Kokotaulukko

Oikean vaatekoon valitseminen voi olla hankalaa, joten sitä varten olemme tehneet sinun avuksesi Kokotaulukon, josta löydät tarkat mitat kaikille vaatteille. Mikäli tarvitset opastusta voit kysyä neuvoa myös Lintukodosta. 

Seuraa meitä Facebookissa tai Instagramissa. Voit liittyä myös kanta-asiakkaaksemme. Toivottavasti ihastut tähän uuteen mallistoon!

Lastenlintukoto.com