ALE

POJAT TYTÖT NAISET

Levi's    Mayoral    Name It    Reima   >

 Jack&Jones     Kaiko    Only     Verson Puoti 

Levi's    Mayoral    Name It    Reima   Pipsa Possu    Verson Puoti    

VERSON PUOTIKatso lisää

KAIKO CLOTHINGKatso kaikki

KIDS ONLYKatso kaikki

JACK & JonesKatso kaikki

NAME IT ALEKatso kaikki

-50%
-50%

MAYORAL 4370 neuletakki, Noche Slub

18,97
-50%
-50%

MAYORAL 7558 culottes housut, Beige

15,9822,37
-50%
-50%

MAYORAL 3014 T-paita, Blanco

11,98

REIMA ALEKatso kaikki

LASTENVAATEIDEN ALENNUS

Lastenvaate ja vauvanvaate ale on alkanut, jossa alennuksessa ovat mm. name it, Levis, Vimma, Mayoral, Me Too, Hust and Claire sekä ihastuttava Creamie. Alennuksessa kauden uutuudet ja poistotuotteet, joissa parhaimmat alennukset ovat jopa 30-60%. Tutustu valikoimaan ja tee hienoja löytöjä tarjoustuotteista ja säästä.

KESÄN LASTENVAATTEET ALENNUKSESSA 

Kesän alessa t-paitoja, shortseja, kesämekkoja ja housuja. Alessa kannattaa olla nopea, parhaimmat viedään käsistä. Kesän alennus alkaa yleensä juhannuksena ja kestää heinäkuun puoleen väliin. Paljon t-paitoja, collegepaitoja, leggingsejä, shortseja, housuja ja ulkoiluvaatteita huikeassa tarjouksessa. Alennukset valikoiduista tuotteista oat alkaen 30%, parhaimmillaan jopa 50%.

SOFTSHELL ALE

Softshell alennuksessa ovat niin haalarit, takit, housut kuin käsineetkin. Hanki nyt edullisesti laadukkaat ja edulliset softshell-haalarit, softshell-takit ja shoftshell-housut. Lasten softshell vaate alennus koskee edellisen kauden tuotteita. Usein suosituimmat välikausihaalarit myydään loppuun muutamassa päivässä. Softshellien kanssa samaan pakettiin kannattaa ostaa pipo, kauluri ja käsineet sekä merinovillavaatteet, sillä näin saat lapsellesi kerralla uudet ulkoiluvaatteet. Kevään 2019 softshell-haalarit, takit ja housut ovat nyt 30% alennuksessa.

TOPPAHAALARI ALE

Toppavaate ale alkaa kevään koittaessa ja alennuksessa ovat niin toppahaalarit, toppatakit kuin toppahousut. Lasten talvivaatteet voi hyvin ostaa ennakkoon, sillä näin säästät selvää rahaa. Toppahaalarin valitsemiseen saat apua: name it kokotaulukkosta. Toppavaatteiden kaveriksi kannattaa ostaa myös käsineet ja pipot. Vuoden 2018 talven toppavaatteet ovat 40% alennuksessa ja vuoden 2019 mallisto 20% alennuksessa.

KEVÄT LASTENVAATE ALE

Alennuksessa talven neuleet, collegepaidat, trikoopaidat, housut ja mekot. Kevät ale alkaa yleensä maalis-huhtikuussa ja kestää toukokuulle. Kannattaa kuintenkin hankkia aikaisemmin jo suosikkivaatteet, sillä valitettavan usein tuotteet loppuvat kesken jo ensimmäisien päivien aikana. Tutustu valikoimaan ja tee löytöjä. 

VAUVANVAATE ALE

Vauvanvaatteet ovat myös alennuksessa. Saat edullisesti bodyt, potkupuvut, paidat, housut ja mekot. Name it:n vauvanvaatteet ovat pääasiassa luomupuuvillaa ja mukavan tuntuiset päällä sekä helppo pukea. Tutustu vauvanvaate tarjouksiin ja tee ale löytöjä. Tilaa etukäteen reilusti vaatteita, sillä lapset kasvavat nopeasti ja uutta päälle pantavaa tarvitaan aina.

NAME IT ALE

Name it lastenvaate ale on alkanut. Alennuksessa satoja lastenvaatteita tytöille ja pojille 0–14 -vuotiaille. Kannattaa olla nopea netissä, sillä verkkokauppa alessa parhaat viedään päältä. Name It lastenvaatteet ovat tarjouksesta huolimatta käytännöllisiä ja kestäviä. Valikoimamme on tarkkaan valittu ammattilaisen ja äidin toimesta, jolle on tärkeää tarjota ihastuttavia lasten ja vauvan vaatteita. 

NOPEA JA YLI 60€ OSTOKSEEN ILMAINEN TOIMITUS

Toimituksemme on nopea. Pyrimme lähettämään tuotteet jo saman päivän aikana, jonka ansiosta tuotteesi ovat perillä suurimmalla osalla jo seuraavana päivänä. Kannattaa siis kerätä isompi erä lastenvaatteita, jotta saat ne ilmaiseksi toimitettuna, kun ostat yli 60€ yhdellä kertaa. 

Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa. Liity myös Lintukoton kanta-asiakkaaksi ja saat uutiskirjeessämme tietoa tuoteuutuuksista ja alennuksista.