Näytetään tulokset 1–24 / 37

Metsola

Metsola on kotimainen ja laadukas lastenvaatemerkki, joka Öko-Tex-​standardisoidut materiaalit. Metsola vaatteet netistä ja myymälästä.

-50%
-50%
-50%
-50%
-50%
24,50
-50%
-50%
-50%

Metsola

Metsola on kotimainen lastenvaatemerkki, joka on lähtöjään Oulusta ja laajentunut supersuosituksi lastenvaatteeksi. Metsolan suosion takaa on ihanat ja värikkäät kuosit ja korkea laatu, kuten Öko-Tex-​standardisoidut materiaalit. Metsolan vaatteet näyttävät kauniilta ja tuntuvat päällä mukavilta.  

Metsolan lastenvaatteita löytyy niin vauvoille, mineille ja isommille lapsille. Erityisen suosittuja ovat merinovillaiset pipot, lapaset ja kaulahuivit sekä sukat  ja sukkahousut. Kaikenkokoiset pitävät tietenkin paidoistam, joista löytyy valtavan ihastuttavia eläinaiheisia kuvituksia pupuista, siileista ja koiranpennuista. 

Laadukkaat Metsolan lastenvaatteet löydät Lintukoton mahtavasta valikoimista. Meiltä loydät vaatteet kaiken ikäisille lapsille vauvasta junioriin sekä aikuisille naisille. Useat Metsolan vaatteista on sukupuolineutraaleja. Tutustu valikoimaamme verkkokaupassa tai tule pistäytymään myymäläämme.