PIPSA POSSU, RYHMÄ HAU & FROZEN

Pipsa-PossuKatso lisää

-30%
9,79
-30%

NAME IT NMMPEPPAPIG JORGE kypärälakki, Titan

(1)
9,79
20,99

NAME IT NMFPEPPAPIG LINE topparukkaset, Deco Rose

(2)
18,99
-30%
-30%

NAME IT NMMPEPPAPIG GLAW pipo, Dark Sapphire

(1)
13,99
7,99
19,99
19,99

NAME OT NMMPEPPAPIG MINIK lippis, Dark Sapphire

(1)
16,99

MINECRAFT & POKEMON

PLAYSTATIONKatso lisää

GhostbustersKatso lisää

Palace petsKatso lisää

RYHMÄ HAUKatso lisää

Kategoriat

Pipsa-Possu, Ryhmä Hau, Frozen, Baby Shark & Simpsons vaatteet on tehty lasten tv-ohjelmien ja tietokonepelien pohjalta. Meiltä löytyy tv-sarjojen t-paita, collegehousut, collegepaidat, hupparit ja pyjamat.

PIPSA-POSSU

Hauskat Pipsa-Possu trikoopaidat ja housut perheen pienimmille tytölle ja pojalle. Nyt uutuutena myös mekkoja, t-paitoja, lippiksiä, pyjamia ja lippalakkeja. Meiltä löydät myös Pipsan perheeseen kuuluvat pikkuveli Jyri vaatteet sekä Jyrin omistaman Herra Dinosaurus -pehmolelu, joka seikkailee Jyrin kanssa t-paidoissa ja collegehousuissa. Vaatteissa ja tv-sarjassa Pipsa pomppii kuralätäköissä pikkuveljensä Jyrin kanssa. Katso jakso.

Ryhmä Hau

Ryhmä Hau vaatteet, kuten paidat ja housut mineille, tytöille ja pojille. Tv-ohjelma kertoo pelastuspartiosta, joka koostuu kahdeksasta koiranpennusta ja heidän johtajastaan Rikusta. Riku ja pennut (Vainu, Samppa, Kaja, Rekku, Rolle, Toma, Halti ja Valpas) auttavat Jännälahden kaupungin asukkaita erilaisissa jännittävissä ongelmissa ja onnettomuuksissa. Katso jakso

BabyShark

Baby Shark on lasten mukaansa tempaava kappale, jota on soitettu monessa kodissa korvamadoksi asti. Baby Shark t-paidat tuovat mieleen täydellisen korvamadon, joka nostaa hymyn huulille aina – Baby shark, doo doo doo doo doo doo!

Simpsons

Suositun The Simpsons tv-ohjelman fanituotteet ja vaatteet, kuten Bart t-paidat löydät Lintukotosta. Sarjan hahmoja ovat Homer, Bart, Lisa, Maggie ja Marge. Sarjassa seurataan perheen jännittävää elämää, johon jokainen hahmo tuo oman vivahteensa ja erityispiirteensä. Sarjassa on vieraillut kahden kymmenen vuoden aikana lukuisia julkisuuden henkilöitä Michael Jacksonista Meryl Streeppiin asti, Britney Spearsia unohtamatta. Katso jakso.

Frozen 

Ihanat Anna ja Elsa seikkailevat Frozen – huurteinen seikkailu ja Frozen 2 elokuvissa, joka pohjautuu H.C. Andersenin Lumikuningatar -satuun. Siskosten Anna ja Elsa kääntöpaljettipaidat ja pyjamat ovat supersuosittuja pienimpien keskuudessa. Kuninkaallisten lapsi Elsa omaa taikavoimia, joilla hän pystyy hallitsemaan lunta ja jäätä. Anna taas puolestaan pyrkii suojelemaan siskoaan Elsaa kaikelta mahdolliselta. Sisarusten lisäksi elokuvassa seikkailee Olof lumiukko.

Seuraa Lintukotoa Facebookissa tai Instagramissa.