LASTEN JUHLAVAATTEET

Puvut ja kauluspaidatKatso lisää

NAME IT NKMFERIE kauluspaita, Brown Lentil

26,99
34,99

JuhlamekotKatso lisää

NAME IT NMFJOSIA mekko, Orchid Bloom

26,99

KORVAKORUTKatso lisää

5,99

NAME IT NMMRABERTOS solmio, Dark Sapphire

9,99
19,50 19,50

Kategoriat

Lasten juhlavaatteet

Lasten juhlavaatteet, kuten juhlamekot, juhlahameet, juhlapuvut, puvunhousut sekä kauluspaidat löydät Lintukodosta. Valikoimastamme löydät juhlavaatteita merkeiltä, kuten name it ja Mayoral. Lintukotosta löytyy myös tonttulakit kaiken ikäisille lapsille. 

TYTTÖJEN JUHLAMEKOT

Tyttöjen juhlamekot tekevät tytöille varsinaisen juhlantunnun. Lintukotosta löytyy laaja valikoima Name It ja Mayoralin juhlamekkoja, joissa kokoja löytyy vauvan, minin ja lapsen kooissa. Tänä vuonna kimaltavat juhlamekot ja tyllimekot ovat suuressa suosiossa. Verson Puotin juhlamekot ovat tyyliltään ihastuttavia fiftarimekkoja Katso lisää mekkoja.

POIKIEN JUHLAPUVUT & KAULUSPAIDAT

Poikien juhlapuvut tuovat erityistä särmää poikien pukeutumiseen. Lapsuuden joulut jäävät erityisesti mieleen kauluspaitojen ja pukujen kautta eikä niiden tarvitse olla edes hiostavia ja epämiellyttäviä vaan Name It:ltä löytyy lukuisia ihania kauluspaitoja ja suoriahousuja, joissa olo on mukava ja juhlava. Puvunhousut ja kauluspaidan kaveriksi voi ostaa vaikka hauskan rusetin. 

ASUSTEET, SUKAT & SUKKAHOUSUT

Juhlamekon kaveriksi kannataa hankkia mukavat sukat tai sukkahousut, joiden ansiosta tarkenee hetken myös ulkosalla. Asusteet täydentävät kokonaisuuden ja mikäli olette jo teetättänyt reijät korviin korvakoruja varten tai haluatte koristaa kokonaisuutta kauniilla pannalla tai hiussojella niin ratkaisu löytyy meiltä. Rusetteja hiuksiin löytyy todella monenlaisia ja värisiä. Lasten Juhlavaatteet kruunaa tietenkin tarkasti valittu yksityiskohta, jotka löydät asusteista.

LAUKUT

Asukokonaisuuden täydentää hauska laukku, johon voi kätevästi laittaa nenäliinat ja muut tarpeelliset jutut kätevästi talteen eikä asukokonaisuus mene pilalle.

TOTTULAKIT

Tonttulakit kuuluvat jouluun ja meiltä löydät kaiken ikäisille lapsille tonttulakit. Vauvoille on pienemmät koot ja isommille lapsille löytyy tonttulakkeja, jotka ovat malliltaan pitkiä. 

OIKEAN KOON VALISEMINEN

Oikean koon valitsemisessa voit hyödyntää Name It kokotaulukkoa tai kääntyä asiakaspalvelumme puoleen.

Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa. Tilaa myös uutiskirjeemme ja kuulet ensimmäisenä uutuuksista ja alennuksista.