JUHLAVAATTEET

JuhlamekotKatso lisää

39,99
50,95

Puvut ja kauluspaidatKatso lisää

23,99
24,95

KORVAKORUTKatso lisää

29,00 29,00
29,00 29,00
20,00 20,00
25,00 25,00
13,95 13,95
5,99 5,99
12,99 12,99

TONTTULAKITKatso lisää

LeggingsitKatso lisää

-20%
19,99 15,99
18,95

Kategoriat

Tyttöjen ja poikien juhlavaatteet

Lasten juhlavaatteet, kuten juhlamekot, juhlahameet, juhlapuvut, puvunhousut sekä kauluspaidat löydät Lintukodosta. Valikoimastamme löydät juhlavaatteita merkeiltä, kuten name it ja Mayoral. Lintukotosta löytyy myös tonttulakit kaiken ikäisille lapsille. 

JUHLAMEKOT

Juhlamekot tekevät tytöille juhlan. Lintukotosta löytyy laaja valikoima Name It ja Mayoralin juhlamekkoja. Tänä vuonna kimaltavat juhlamekot ja tyllimekot ovat suuressa suosiossa. 

JUHLAPUVUT

Juhlapuvut tuovat erityistä särmää poikien pukeutumiseen. Lapsuuden joulut jäävät erityisesti mieleen kauluspaitojen ja pukujen kautta. Puvunhousut ja kauluspaidan kaveriksi voi ostaa vaikka hauskan rusetin. 

SUKKAHOUSUT & ASUSTEET

Juhlamekon kaveriksi kannataa hankkia mukavat sukkahousut, joiden ansiosta tarkenee hetken myös ulkosalla. Asusteet täydentävät kokonaisuuden ja mikäli olette jo teetättänyt reijät korviin korvakoruja varten tai haluatte koristaa kokonaisuutta kauniilla pannalla tai hiussojella niin ratkaisu löytyy meiltä. Rusetteja hiuksiin löytyy todella monenlaisia ja värisiä. Lasten Juhlavaatteet kruunaa tietenkin tarkasti valittu yksityiskohta, jotka löydät asusteista.

LAUKUT

Asukokonaisuuden täydentää hauksa laukku, johon voi kätevästi laittaa nenäliinat ja muut tarpeelliset jutut kätevästi talteen eikä asukokonaisuus mene pilalle.

TOTTULAKIT

Tonttulakit kuuluvat jouluun ja meiltä löydät kaiken ikäisille lapsille tonttulakit. Vauvoille on pienemmät koot ja isommille lapsille löytyy tonttulakkeja, jotka ovat malliltaan pitkiä. 

OIKEAN KOON VALISEMINEN

Oikean koon valitsemisessa voit hyödyntää Name It kokotaulukkoa tai kääntyä asiakaspalvelumme puoleen.

Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa. Tilaa myös uutiskirjeemme ja kuulet ensimmäisenä uutuuksista ja alennuksista.