-50%
-50%
-50%
13,50
-50%
-50%
-50%

YÖASUT & PYJAMATKatso lisää

-50%
-50%
-50%
-50%
-50%
-50%

KAIKO PYJAMA SET pyjama, Zebra Toffee

29,95

KylpytakitKatso lisää

-50%
-50%
-50%

CollegepaidatKatso lisää

METSOLA lasten SHIRT LS trikoopaita, Birdsong

32,00

KIDS ONLY KOGSARA bolero, Tickled Pink

11,99

MerinovillaKatso lisää

-30%
-30%
-30%
-30%
-30%

NAME IT NMNALFA softsell käsineet, Black

22,99

REIMA 5300060A OSATEN rukkaset, Deep Purple

22,95

TonttulakitKatso lisää

-50%
11,99
Kaikki uutuudet! Tytöt Pojat Asusteet Yöasut Merinovilla

Joululahjaideat lapselle

Joululahjaideat lapsille, kuten ihanat pyjamat & yöasut, makeat collegepaidat, merinovillavaatteet, kinttaat ja sukat, jotka voit antaa iloisesti lahjaksi. Meiltä saat myös lahjapaketoinnin. Lintukoto palvelee asiakkaitaan nopealla ja yli 60€ tilauksiin saatte myös ilmaisen toimituksen. Katso kaikki parhaat joululahjaideat.

LAHJAIDEAT

Lahjaideat lapselle eri vuodenaikoihin ja tilaisuuksiin. Lasten ja naisten lahjat löydät Lintukotosta. Syntymäpäivä, joululahja ja kastelahjat löydät nopeasti ja luotettavasti valikoimastamme.Tutustu laajaan valikoimaamme ja tarvittaessa pyydä henkilökunnaltamme vinkkiä. 

Asusteet, sukat & laukut

Takuuvarma joululahja on kiva asustekokoelma, joka yhdistetään esim. hauskaan mekkoon tai collegepaitaan. Sukat on iloinen yllätys, kuten myös laukut. Lisää joululahjaideoita löydät varmasti, kun selailet Lintukoton valikoimaa, nosta löytyy satoja lahjaideoita. 

Yöpaidat ja pyjamat

Lasten yöpaidat ja pyjamat ovat tervetullut joululahja ja syntymäpäivä kaikkina vuosina koosta lahjan saajan koosta riippumatta. Tytöille ja pojille löytyy Pipsa-Possu pyjamia ja paitoja. Frozen on suosikki niin trikoopaidoissa ja pyjamissa. Pipsa Possu pyjamat ja paidat ovat olleet tämän vuoden keskosuosikki kaikkien ohjelman fanien keskuudessa.

Merinovilla

Merinovillaiset lastenvaatteet kannattaa paketoida lahjapakkaukseen tai pyytää Lintukoton asiakaspalvelua paketoimaan sen sinulle kauniisti valmiiksi.

Oikean koon valitseminen

Oikean lastenvaatekoon löytäminen on tärkeää ja siksi olemme tehneet kokotaulukon, joka auttaa löytämään oikean vaatekoon lapsellesi. Oikean vaatekoon löydät name it kokotaulukosta. Tarvittaessa voit kysyä neuvoa myös Lintukodosta soittamalla, sähköpostilla tai chatin kautta.

Liity Lintukodon kanta-asiakkaaksi, saat uutiskirjeen jossa saat tiedon uutuuksista ja tarjouksista. Voit seurata meitä myös Facebookissa ja Instagramissa