Levi's

ALE
Alkuperäinen hinta oli: 60,95€.Nykyinen hinta on: 36,57€.
ALE
Alkuperäinen hinta oli: 46,95€.Nykyinen hinta on: 28,17€.

HUPPARI & COLLEGETKatso lisää

ALE
Alkuperäinen hinta oli: 60,95€.Nykyinen hinta on: 36,57€.

Shortsit & CollegehousutKatso lisää

ALE
Alkuperäinen hinta oli: 46,95€.Nykyinen hinta on: 28,17€.

Levi’s lastenvaatteet kesto suosikki ovat t-paidat, collegepaidat, trikoopaidat, hupparit ja farkut. Lisäksi mallistostamme löytyy lippalakkeja, shortseja ja reppuja. Uutuutena mallistoon on tänä vuonna tullut anorakkeja, tuulitakkeja, tunikoita ja farkkushortseja. Kuuluisa Levis logo on osa brandia ja sen löydät painettuna rintamuksesta oli kyse sitten Levi’s hupparit, Levi’s collegepaidat, Levis trikoopaidat ja Levi’s t-paidat. Suosittuja ovat myös verryttelyhousut ja verryttelytakit, jotka tuntuvat olevan nuorten virallinen vapaa-ajan oloasu. 

Farkkujen värivalikoima on laaja, josta löytyy varmasti hyvä vaihtoehto vaativampaankin makuun. Myös Levis farkkujen käsittelyissä löytyy lukuisia vaihtoehtoja. Farkkujen pesemistä kannattaa välttää ja hoito-ohjeena Leviksille annetaan: 

  • Tuuleta. Ripusta farkut roikkumaan ulos ja anna niiden olla siellä yön yli. Raikas ilma auttaa joskus poistamaan ylimääräisiä hajuja farkuista.
  • Pakasta. Käännä farkut ympäri ja laita pakastimeen yön yli. Aamulla, kun otat ne pois pakastimesta, laita farkut pesukoneeseen kuivausohjelman viimeiseksi 20 minuutiksi. Tämä keino puhdistaa farkut kuolleista ihosoluista ja auttaa niitä säilyttämään muotonsa.
  • Pese käsin. Ovatko farkkusi vieläkin likaiset ja joudut pesemään ne veden avulla kaikesta huolimatta? Kaada saaviin tai lavuaariin haaleaa vettä, johon lisäät tilkan nestemäistä pesuainetta, jossa ei ole valkaisuainetta. 

Tänä kesänä Levi’s malliston väreistä suosituimpia on ollut pastellinsävyiset ja paloauton punaiset hupparit ja t-paidat. 

Levi’s elää parhaillaan uudestaan suuren suosion aikaa, jonka ansiosta sen paidat ja farkut on niin nuorten kuin aikuisten suosikkeja. 

Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa. Voit myös tilata uutiskirjeemme

LEVI’S FARKKUJEN HISTORIA

Farkkujen tunnettu tuotemerkki syntyi 1880-luvun lopussa. Siinä kaksi hevosta yrittää repiä housuja rikki. Tämä kuva painettiin pienelle nahanpalalle ja se kiinnitettiin farmarien vyötäröön.

Farkkujen ehdoton suosikki on mallinumero 501. Halvempi malli oli mallinumeroltaan 201. Farkkutakkien teon se aloitti jo 1800-luvulla ja myös niistä tuli menestys. 

Tänä päivänä Levis t-paidat, joihin on panettu Levi’s logo ovat nuorten ja aikuisten suosiossa.