NAME IT MERINOVILLA

BABY Mini Kids Haalarit Kerrastot Päähineet Kypärämyssyt Tumput & sukat

VILLAHAALARIT & NEULETAKITKatso lisää

Kaulurit & kypärämyssytKatso lisää

PÄÄHINEETKatso lisää

Tumput & sukatKatso lisää

VILLAKerrastotKatso lisää

Alusvaatteet Bodyt Villavaatteet Neuleet Ulkovaatteet Päähineet Käsineet

MERINOVILLA

Name It Merinovilla on loistava materiaali ja siitä tehdyt merinovillahaalari ja merinovillakerrasto on jokaisen lapsen suosikki alusasu. Merinovilla on mukava ja lämmin päällä, eikä se kutita tai tunnu karhealta. Villa on ohutta ja hienoa ja sillä on hyvä lämmön säätelykyky. Se siirtää tehokkaasti kosteutta eikä haise kovassakaan käytössä, kunhan muistaa tuulettaa vaatteet käytön jälkeen ulkona raikkaassa ilmassa. Name It merinovillan valmistuksessa ei käytetä mulesing-toimenpiteitä. 

MERINOVILLAHAALARI & MERINOVILLAKERRASTO

Merinovillahaalari on loistava alusasu vauvalle tai taaperolle, jota voi pitää jo syksyllä ilmojen viiletessä sekä talven pakkasissa. Bodyt sopivat vauvoille. Taaperoille ja isommille lapsille löytyy myös merinovillakerrastoja, jotka ovat erittäin mukavat päällä sillä ne ovat lämpimät eivätkä kutise.

MERINOVILLAISET KYPÄRÄMYSSYT, TUMPUT & KAULURUT

Merinovillasta valmistetut lasten kypärämyssyt ovat mukavat päällä ja lämmittävät kovimmilla pakkasilla. Ne hengittävät hyvin, jolloin kosteus pääsee lähtemään ja kuivuvat nopeasti. Tumput pitävät sormet lämpiminä ja hengittävät mukavasti, vaikka tumput kastuisivat niin ne kuivuvat nopeasti eikä siltikään tunnu kauhean kylmältä iholla. Kaulurit suojaavat kaulaa kovaltakin viimalta ja auttavat estämään ikävät vilustumiset ja kurkkukivun.

Oikeaa kokoa valitessa kannattaa tutustua name it kokotaulukkoon, josta löydät tietoa oikea name it lastenvaatteeiden kokosuosituksista. Aina voit kääntyä myös Lintukoton puoleen ja kysyä neuvoa. 

Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa. Voit myös liittyä postituslistallemme ja kuulet uutuuksista ensimmäisenä.