NAME IT MERINOVILLA

BABY Mini Kids Haalarit Kerrastot Päähineet Tumput Kypärämyssyt

VILLAHAALARIT & NEULETAKITKatso lisää

VILLAKerrastotKatso lisää

PÄÄHINEETKatso lisää

Kaulurit & kypärämyssytKatso lisää

Alusvaatteet Bodyt Villavaatteet Neuleet Ulkovaatteet Päähineet

MERINOVILLA

Name It Merinovilla on loistava materiaali ja siitä tehdyt merinovillahaalari ja merinovillakerrasto on jokaisen lapsen suosikki alusasu. Merinovilla on mukava ja lämmin päällä, eikä se kutita tai tunnu karhealta. Villa on ohutta ja hienoa ja sillä on hyvä lämmön säätelykyky. Se siirtää tehokkaasti kosteutta eikä haise kovassakaan käytössä, kunhan muistaa tuulettaa vaatteet käytön jälkeen ulkona raikkaassa ilmassa. Name It merinovillan valmistuksessa ei käytetä mulesing-toimenpiteitä. 

MERINOVILLAHAALARI & MERINOVILLAKERRASTO

Merinovillahaalari on loistava alusasu vauvalle tai taaperolle, jota voi pitää jo syksyllä ilmojen viiletessä sekä talven pakkasissa. Bodyt sopivat vauvoille. Taaperoille sekä isommille lapsille löytyy myös merinovillakerrastoja, jotka ovat erittäin mukavat päällä.

KYPÄRÄMYSSYT, TUMPUT & KAULURUT

Merinovillasta valmistetut kypärämyssyt ovat mukavat päällä ja lämmittävät kovimmilla pakkasilla. Tumput pitävät sormet lämpiminä ja hengittävät mukavasti. Kaulurit suojaavat kaulaa kovaltakin viimalta.

Oikeaa kokoa valitessa kannattaa tutustua name it kokotaulukkoon, josta löydät tietoa oikea name it lastenvaatteeiden kokosuosituksista. Aina voit kääntyä myös Lintukoton puoleen ja kysyä neuvoa. 

Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa. Voit myös liittyä postituslistallemme ja kuulet uutuuksista ensimmäisenä.