Verson Puoti

VERSON PUOTI

Suloiset ja suositut vaatteet tytöille, pojille ja naisille

Verson Puoti on laadukas ja ihana suomalainen lasten vaatteiden ja naisten vaatteiden tuotemerkki, joka valmistaa ihania vaatteita tytöille, naisille ja pojille. Suurilla ja suloisilla kukka kuoseillaan se on saavuttanut suuren suosion Suomessa. Kauniit kukat ja hauskat eläinaiheet ovat lasten ja aikuisten suosiossa. Värimaailma on ihastuttava. Verson Puotin vaatteet sopivat suomalaiseen makuun ja ilmanalaan.

Tule tutustumaan Lintukoton liikkeeseen tai tilaa tuotteet suoraan netistä. Samalla tuet suomalaisia valmistajia ja pienyrityksiä. Lintukoto on naisjohtoinen yritys, joka toimii Raahessa Pohjois-Pohjanmaalla. Toimituksemme on nopea ja kun tilaat yli 60€ saat toimituksen veloituksetta. Toimituksen hoitaa Mathahuolto.

Verson Puotin vaatteet suunnitellaan Kempeleessä ja ommellaan lähituotantona Virossa. Tuotteiden valmistuksen lähtökohtana on laatu, kestävyys, ekologisuus sekä ajattomuus, iloa, värejä ja huumoria unohtamatta. 

Kankaat painatetaan Euroopassa ja suurin osa on luomupuuvillaa.

Verson Puoti -mallisto 2021 ja 2022

Vuoden 2021 ja 2022 Verson Puotin vaatemallisto tuli myyntiin juuri kaikkialla Lintukotossa. Mallistostamme löydät mekot, leggingsit ja paidat naisille ja lapsille. Pojille on myös Verson Puotin vaatteita, joita saamme tänä keväänä ensimmäistä kertaa myymäläämme.

Mallistot julkaistaan yhtä aikaa kaikkialla, mutta kannattaa olla nopea sillä nämä ovat todella suosittuja. Kevään mallistossa on ihania kellohameita, joissa kukat kukkivat täysissä väreissä ja bambit loikkivat iloisesti. Pojille on pelkistetympää kuviomaailmaa, musta-valkoisissa painatukissa seikkailevat ahvenet ja kissat.

Oikean koon valitseminen

Oikean vaatekoon valitseminen voi olla hankalaa. Mikäli tarvitset opastusta voit kysyä neuvoa myös Lintukodosta. Mallisto on kuitenkin suunniteltu mukavasti istuvaksi ja kangas on joustavaa, joten oikean koon valinnassa ei voi tehdä suurta virhettä. 

Seuraa meitä Facebookissa tai Instagramissa. Voit liittyä myös kanta-asiakkaaksemme. Toivottavasti ihastut tähän uuteen mallistoon!

Lastenlintukoto.com