Verson Puoti

VERSON PUOTI FIFTARImekko, Kukkakimppu navy

39,90

VERSON PUOTI lasten MUKAVApaita OTSO, Ruskea

26,90

VERSON PUOTI lasten HUPPUpaita OTSO, ruskea

42,90

Suloiset ja suositut vaatteet tytöille, pojille ja naisille

Verson Puoti on laadukas ja ihana suomalainen lastenvaatteiden ja naistenvaatteiden tuotemerkki, joka valmistaa ihania vaatteita tytöille, naisille ja pojille. Suurilla ja suloisilla kukka printeillään se on saavuttanut suuren suosion Suomessa. Kauniit kukat ja hauskat eläinaiheet ovat lasten ja aikuisten suosiossa. Värimaailma on ihastuttava.

Verson Puotin vaatteet suunnitellaan Kempeleessä ja ommellaan lähituotantona Virossa. Tuotteiden valmistuksen lähtökohtana on laatu, kestävyys, ekologisuus sekä ajattomuus, iloa, värejä ja huumoria unohtamatta. 

Kankaat painatetaan Euroopassa ja suurin osa on luomupuuvillaa.

Verson Puoti -mallisto: Kevät & kesä 2021

Vuoden 2021 kevään ja kesän Verson Puotin vaatemallisto tuli myyntiin juuri kaikkialla Lintukotossa. Mallistostamme löydät mekot, leggingsit ja paidat. Pojille on myös Verson Puotin vaatteita, joita saamme tänä keväänä ensimmäistä kertaa myymäläämme.

Mallistot julkaistaan yhtä aikaa kaikkialla, mutta kannattaa olla nopea sillä nämä ovat todella suosittuja. Kevään mallistossa on ihania kellohameita, joissa kukat kukkivat täysissä väreissä ja bambit loikkivat iloisesti. Pojille on pelkistetympää kuviomaailmaa, musta-valkoisissa painatukissa seikkailevat ahvenet ja kissat.

Oikean koon valitseminen

Oikean vaatekoon valitseminen voi olla hankalaa. Mikäli tarvitset opastusta voit kysyä neuvoa myös Lintukodosta. Mallisto on kuitenkin suunniteltu mukavasti istuvaksi ja kangas on joustavaa, joten oikean koon valinnassa ei voi tehdä suurta virhettä. 

Seuraa meitä Facebookissa tai Instagramissa. Voit liittyä myös kanta-asiakkaaksemme. Toivottavasti ihastut tähän uuteen mallistoon!

Lastenlintukoto.com