FINNISH DESIGN

-50%
39,90

FINNISH DESIGN

Finnish Design tuo esille suomalaista suunnittelua, kuten naisten vaatteita ja lastenvaatteita. Suomalainen vaatetusalan ja muodin koulutus on mahdollistanut sen, että perinteisten kotimaisten vaatemerkkien rinnalle on noussut kiinnostavia vaatteiden suunnittelijoita ja merkkejä. Paikalliset tekijät tuntevat meidän makumme, mutta myös arvomme, joka heijastuu laadussa ja tyylissä, mutta myös kestävän kehityksen periaatteiden noudattamisessa ja ekologisuudessa.

Finnish Design osion on tarkoitus nostaa esiin suomalaista vaatesuunnittelua ja vaatteiden valmistajia. Haluamme tuoda kotimaisen vaatesuunnitelun lähelle kuluttajaa. Tuotteet suunnitellaan Suomessa ja osa valmistetaan myös täällä. 

KOTIMAISET VAATTEET

Kotimaiset vaatteet ovat tärkeä osa Lintukoton vaatemallistoa ja tuotevalikoimaa. Haluamme nostaa esiin kotimaisien vaatteiden valmistajia ja vaatesuunnittelijoita, koska meistä ne edustavat pohjoismaista tyyliä ja korkeaa laatua. Kotimaiset vaatteet ovat tärkeä linkki kohti kestävää kehitystä, ekologisuutta ja reilua kauppaa, josta Kaiko lahjoittaa tuotostaan osan Naisten pankille. 

SUOMALAISET VAATEMERKIT

Suomalaiset vaatemerkit, kuten Aarre Kid, Kaiko, Kanto Design, Käsinetori, Tuokio ja Verson Puoti löydät verkkokaupastamme. Tutustu ja ihastu suomalaiset vaatemerkit tuotteisiin ja tee löytöjä. Vaatteet suunnitellaan suomessa ja osa myös valmistaa vaatteet Suomessa. Toiset menevät vielä kotimaisuudessaan pidemmälle, kuten Käsinetori joka valmistaa käsineensä pitkälti myös suomalaisista raaka-aineista. 

Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa. Kannattaa myös liittyä uutiskirjeemme tilaajiin, koska lupaamme lähettää vain sinua kiinnostavaa sisältöä. Voit myös milloin tahansa perua tilauksesi, jos emme onnistu herättämään kiinnostusta.