Näytetään tulokset 1–24 / 73

Kaiko Clothing

Kaiko Clothing on kotimainen vaatemerkki, jonka lastenvaatteet ja naistenvaatteet valmistetaan Portugalissa. Tuotteilla on ökotex-sertifikaatti ja osa tuotoista ohjataan naisten ja lasten koulutukseen kehitysmaissa. Mikä parasta Kaiko vaatteet on todella tyylikkäitä ja kauniita. Kaiko mekko bambi ja pink blossom -kuosissa on varma valinta juhliin. Kannattaa katsoa myös Kaikon ale.

-50%
-50%
-50%
-50%
-50%
-50%

KAIKO VALKAMA HEADWRAP pääpanta RUBY ROSE

14,95
-50%
49,95

KAIKO CLOTHING

Kaiko Clothing on eettisesti valmistettuihin lasten-ja naistenvaatteisiin erikoistunut yritys, joka sai alkunsa syksyllä 2016, kun yrityksen perustaja Mirjam Sokka pohti, miten voisi yhdistää unelmiensa työn muodin parissa hyväntekemiseen. Kaikossa yhdistyy intohimo kauniisiin ja laadukkaisiin vaatteisiin sekä missio naisten ja lasten elämänlaadun parantamiseen.

Kaiko lahjoittaa 7% myytyjen vaatteiden tuotosta naisten ja lasten kouluttamiseen kehitysmaissa. Kaikon hyväntekeväisyyskumppani on Naisten Pankki. Naisten Pankin työ pyrkii kehittämään, laajentamaan ja vahvistamaan naisvetoisia paikallisia instituutioita, jotka edistävät alueen naisten sosiaalisia, taloudellisia ja kulttuurillisia oikeuksia. Kaikon tunnuslauseeseen ”Fashion with a mission” sisältyy monta unelmaa, joita Kaiko on lähtenyt rohkeasti toteuttamaan. Kaikon mallistot suunnitellaan Suomessa ja kankaat valmistetaan sekä tuotteet ommellaan suomalaisomisteisella tehtaalla Portugalissa.

Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa. Kannattaa myös tilata uutiskirjeemme, jotta kuulet uutuuksista ja tarjouksista ensimmäisenä.