ALE
Alkuperäinen hinta oli: 16,00€.Nykyinen hinta on: 11,20€.

Suloiset ja suositut lastenvaatteet tytöille ja pojille

Dear Sophie on puolalainen lastenvaatteiden tuotemerkki, joka valmistaa ihania vaatteita tytöille ja pojille. Suurilla ja suloisilla printeillään se on saavuttanut suuren suosion kotimaassaan Puolassa ja muualla Euroopassa. Graafisesti se luottaa minimaalisuuteen ja antaa lapsille tilaa omaan mielikuvitukseen. Yksinkertaiset ja omaperäiset printit ja neutraalit värit ovat muotoilun avainsanoja, joka on tehnyt niistä suosittuja.

Syksyn 2019 Dear Sophie -mallisto

Syksyn Dear Sophien vaatemallisto julkaistiin 9.9.2019 klo 19:00 kaikkialla Euroopassa. Mallistostamme löydät collegehuppareita, collegepaitoja, leggingsejä, pipon, trikoopaitoja ja haalareita. Kuviomaailmaltaan luotetaan yksinkertaisiin kuvioihin, kuten ihastuttaviin tähtiin, kuihin, kissoihin ja yksisarvisiin. Värimaailma koostuu harmaasta, sinapin keltaisesta, mustasta ja pinkistä. Lintukotoon merkki tuli myyntiin ensimmäistä kertaa syksyllä 2019 ja olemme on yksi kuudesta jälleenmyyjästä Suomessa. 

GOTS-sertifioitu ja valmistus Euroopassa

Tuotteet ovat valmistettu korkealaatuisesta GOTS-sertifioidusta puuvillasta, jonka vaatimuksena on että vähintään 70% tuotteesta täytyy olla luomupuuvillaa ja tuotannossa huomioidaan tietyt valmistus kriteerit, joiden tavoitteena on vähentää valmistuksen vaikutuksia luontoon. Sataprosenttisesti valmistettu Puolassa.

Dear Sophie Kokotaulukko

Oikean vaatekoon valitseminen voi olla hankalaa, joten sitä varten olemme tehneet sinun avuksesi Kokotaulukon, josta löydät tarkat mitat kaikille vaatteille. Mikäli tarvitset opastusta voit kysyä neuvoa myös Lintukodosta. 

Seuraa meitä Facebookissa tai Instagramissa. Voit liittyä myös kanta-asiakkaaksemme. Toivottavasti ihastut tähän uuteen mallistoon!

Lastenlintukoto.com