Suosittujen Among Us, Fortnite, Minecraft, Pokemon, Roblox ja Playstation -pelien vaatteet, kuten t-paidat, collegepaidat, collegehousut, hupparit, trikoopaidat, alushousut ja uimahousut.

-30%
Alkuperäinen hinta oli: 24,99€.Nykyinen hinta on: 17,49€.

FORTNITE

MINECRAFT

POKEMON

-30%
Alkuperäinen hinta oli: 26,99€.Nykyinen hinta on: 18,89€.
-30%
Alkuperäinen hinta oli: 23,99€.Nykyinen hinta on: 16,79€.
-30%
Alkuperäinen hinta oli: 23,99€.Nykyinen hinta on: 16,79€.

NAME IT NKMARTHUR ROBLOX t-paita, Bright White

(1)
22,99

NAME IT NKMJOOST ROBLOX t-paita, Dark Sapphire

(2)
20,99

PLAYSTATIONKatso lisää

collegehousutKatso lisää

NAME IT NKMSWEAT lasten collegehousut, Black

(16)
16,99
16,99
16,99

NAME IT NKMHONK collegehousut, Black

(4)
26,99

NAME IT NKMHONK collegehousut, Dark Grey Melange

(7)
26,99

NAME IT NKMHONK collegehousut, Rosin

(4)
26,99

NAME IT NKMHONK collegehousut, Dark Sapphire

(6)
26,99
29,99

NAME IT NKMSCOTTT collegeshortsit, Asphalt

(1)
23,99
-30%

NAME IT NKMVERMO collegeshortsit, Black

(1)
Alkuperäinen hinta oli: 13,99€.Nykyinen hinta on: 9,79€.

Kategoriat

AMONG US, FORTNITE, POKEMON, ROBLOX, MINECRAFT JA PLAYSTATION VAATTEET

Among Us, Fortnite, Minecraft, Pokemon, Roblox ja Playstation vaatteet, kuten collegepaidat ja collegehousut ovat pehmeän puuvillaisia vaatteita, jotka ovat mukavat päällä ja kestäviä. T-paidat ovat kevään ja kesän nuorten suosikkeja. Paidat ovat myös trendikkäitä, koska niissä on hieno logo tai pelin hahmoja. T-paidoista löytyy useita malleja, joissa edessä hauskoja pelin hahmoja. Jouluksi saimme myös pelin pyjamia ja yöasuja. 

Huppareissa on tytöille ja pojille sopivia malleja, löytyy niin harmaana kuin mustanakin. Hupparit soveltuu niin viileisiin kesäiltoihin ja syksyn tuiskeeseen. Katso myös trikoopaidat. Fortnite yöasuja löytyy kaksi, joista toisessa on t-paita, alushousut ja shortsit sekä perinteinen pyjamasetti. 

Fortintella on yli 200 miljoonaa pelaajaa maailmassa. Se on 2000-luvun yksi suosituimmista tietokonepeleistä, vaikka se julkaistiin vasta vuonna 2011. Se kuuluu tämän päivän striimatuimpiin ja suosituimpiin e-urheilupeleihin, jonka parhaimmistolle maksetaan kilpailuissa valtavia palkkioita.

Fortnitessa yhdistyvät kaksi pelityyppiä, jotka ovat tehneet siitä erityisen suositun ja se on hyvin laaja kokonaisuus. Pelimuodot pohjautuvat pelin rakentamismekaniikan ympärille. Fortnitea pelataan verkossa ja siinä yhdistyvät selviytymispelin ja roolipelin ominaisuuksia. Pelistä on olemassa ilmaisversio, mutta pelin sisällä voi tehdä ostoksia, joilla voi hankkia esimerkiksi uusia hahmoja, lisävarusteita ja tanssiliikkeitä. 

Myynnissä olevien Fortnite t-paitojen ja huppareiden kaveriksi kannattaa ottaa collegehousut, joko Fortnitein tai Name It:n colleget, joista löytyy lukuisia vaihtoehtoja. 

Mikäli oikean koon valitseminen mietityttää, kannattaa tutustua name it koko-oppaaseen tai kysyä suoraa neuvoa asiakaspalvelustamme.

Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa. Voit myös tilata uutiskirjeemme