Toppavaatteet

-40%
105,95 63,57
-40%
61,95 37,17
-40%
-40%

SUOSITUIMMATKatso lisää

-40%
105,95 63,57
-40%
61,95 37,17

TOPPAHAALARITKatso lisää

TOPPATAKIT

name it toppavaatteetteista löytyy koot kaiken ikäisille: toppalaalarit on tehty 0–7 -vuotiaille ja toppatakit sekä toppahousut sopii niin 1–14 -vuotiaille. Toppavaatteet ovat hengittäviä, veden- ja tuulenpitäviä ja niistä löytyy usein miten heijastimet edestä ja takaa.

Hyvät toppavaatteet: 5 ominaisuutta
Vedenpitävä – Hengittävä – Tuulenpitävä – Lämmin – Kestävä. 

1. Vedenpitävä

Vedenpitävyys tarkoittaa, että vesi ei läpäise vaatetta, jolloin lapsesi pysyy lämpimänä ja kuivana leikkiessään. Vedenpitävyys on luokiteltu seuraavasti:

3 000 mm sopii vaihtelevaan säähän ja ajoittaisiin sadekuuroihin. 

5 000 mm sopii voimakkaampiin ajoittaisiin sadekuuroihin ja epävakaiseen säähän. 

8 000 mm sopii pitkäkestoiseen kovaan sateeseen ja märillä pinnoilla istumiseen. 

10 000 mm sopii koko päivän kestävään kaatosateeseen ja ulkoiluun ankarammissa sääolosuhteissa.

2. Hengittävä

Toppavvaatteiden hengittävyys on tärkeää säästä riippumatta, jotta lapsesi olo pysyy mukavana. Hengittävä kangas imee kosteutta ja vapauttaa sitä, jolloin sekä ulkoiluvaate että lapsesi voivat ”hengittää”. Lapset ovat ainutlaatuisia ja vaatteiden hengittävyyssuositukset vaihtelevat ilmaston, aktiivisuuden, nesteytyksen ja hikoilun mukaan. 

3. Tuulenpitävä

Tuulenpitävät toppavaatteet eristävät hyvin, sillä ne estävät kylmän tuulen sisäänpääsyn ja kehon lämmön ulospääsyn. Näin lapsesi pysyy lämpimänä ulkoillessaan. Kaikki tekniset ulkoiluvaatteemme ovat tuulenpitäviä eivätkä päästä läpi voimakastakaan tuulta. 

4. Lämmin

Lämpimät toppavaatteet pitävät lapsen kehon lämmön sisällään, jotta lapsi pysyy lämpimänä leikkiessään pitkään ulkona. Lämpimät toppavaatteet soveltuvat päivittäiseen käyttöön kylmällä säällä. Jokainen lapsi on ainutlaatuinen, ja lämpimiä ulkoiluvaatteita koskevat suositukset vaihtelevat paitsi ilmaston, myös lapsen aktiivisuuden ja mieltymysten mukaan. 

5. Kestävä

Name it toppavaatteet ovat erittäin kestäviä ja tehty käytettäviksi, koska niissä on hyvä hankaus- ja repäisylujuus, eli kangas kestää monenlaisia aktiviteetteja ja altistumista rikkoutumatta ja vaatteet pysyvät pitkään ehjinä leikeissä.

Mikäli mietit, että mikä on sopiva koko kannattaa katsoa name it kokotaulukko, josta saat apua oikean koon valitemiseen. Toppavaatteiden tuotekuvauksista löytyy myös kokotaulukko. Voit tietenkin aina kysyä neuvoa Lintukoton asiakaspalvelusta

Lintukoto lastenvaateliikettä voit seurata Facebookissa tai Instagramissa. Voit myös liittyä Lintukoton kanta-asiakkaaksi, jolloin saat sähköpostissa tiedon vaateuutuuksista ja alennuksista.