TOPPAHAALARITKatso lisää

-40%
46,99 28,19
-40%

TOPPATAKITKatso lisää

TOPPAKÄSINEET & TOPPAHOUSUTKatso lisää

Name It toppavaatteet

Name It toppavaatteet, kuten toppahaalarit, toppatakit ja toppahousut sopivat kaiken ikäisille lapsille. Lasten toppavaatteet ovat hengittäviä, veden- ja tuulenpitäviä ja niistä löytyy usein miten heijastimet edestä ja takaa. Toppavaatteissa on tupakangas polvissa ja takamuksissa. Useissa toppavaatemalleissa on irrotettava huppu ja kestävä YKK-vetoketju. 

Toppahaalarit

Name It Toppahaalarit on tehty 0–7 -vuotiaille. Ne ovat kestävät ja mukavat päällä sekä nopea päälle pukea. Toppahaalareissa on hyvä tuulen ja vedenpitävyys. Kokotaulukosta löydät tarkemmat haalareiden koot ja autamme mielellämme oikean koon löytämisessä.

Toppatakit

Toppatakit sopii niin 1–14 -vuotiaille tytöille ja pojille. Ne ovat kestävää materiaalia ja ne on mukavat päällä. YKK-vetoketju tekee toppatakista kestävän ja se on nopea pukea päälle. Takissa on heijastin edessä ja takana.

Toppahousut

Toppahousut on tehty isommille lapsille, joille ei enää haalarit mahdu. Toppahousut on hyvä yhdistää name it toppatakin kanssa. Toppahousuissa on yleensä kumirenksu lahkeissa, joista sen saa kätevästi sujautettua jalkaan. Toppahousuissa on heoijastimet lahkeessa. 

Hyvät toppavaatteet: 5 ominaisuutta
Vedenpitävä – Hengittävä – Tuulenpitävä – Lämmin – Kestävä. 

1. Vedenpitävä

Vedenpitävyys tarkoittaa, että vesi ei läpäise vaatetta, jolloin lapsesi pysyy lämpimänä ja kuivana leikkiessään. Vedenpitävyys on luokiteltu seuraavasti:

3 000 mm sopii vaihtelevaan säähän ja ajoittaisiin sadekuuroihin. 

5 000 mm sopii voimakkaampiin ajoittaisiin sadekuuroihin ja epävakaiseen säähän. 

8 000 mm sopii pitkäkestoiseen kovaan sateeseen ja märillä pinnoilla istumiseen. 

10 000 mm sopii koko päivän kestävään kaatosateeseen ja ulkoiluun ankarammissa sääolosuhteissa.

2. Hengittävä

Toppavvaatteiden hengittävyys on tärkeää säästä riippumatta, jotta lapsesi olo pysyy mukavana. Hengittävä kangas imee kosteutta ja vapauttaa sitä, jolloin sekä ulkoiluvaate että lapsesi voivat ”hengittää”. Lapset ovat ainutlaatuisia ja vaatteiden hengittävyyssuositukset vaihtelevat ilmaston, aktiivisuuden, nesteytyksen ja hikoilun mukaan. 

3. Tuulenpitävä

Tuulenpitävät toppavaatteet eristävät hyvin, sillä ne estävät kylmän tuulen sisäänpääsyn ja kehon lämmön ulospääsyn. Näin lapsesi pysyy lämpimänä ulkoillessaan. Kaikki tekniset ulkoiluvaatteemme ovat tuulenpitäviä eivätkä päästä läpi voimakastakaan tuulta. 

4. Lämmin

Lämpimät toppavaatteet pitävät lapsen kehon lämmön sisällään, jotta lapsi pysyy lämpimänä leikkiessään pitkään ulkona. Lämpimät toppavaatteet soveltuvat päivittäiseen käyttöön kylmällä säällä. Jokainen lapsi on ainutlaatuinen, ja lämpimiä ulkoiluvaatteita koskevat suositukset vaihtelevat paitsi ilmaston, myös lapsen aktiivisuuden ja mieltymysten mukaan. 

5. Kestävä

Name it toppavaatteet ovat erittäin kestäviä ja tehty käytettäviksi, koska niissä on hyvä hankaus- ja repäisylujuus, eli kangas kestää monenlaisia aktiviteetteja ja altistumista rikkoutumatta ja vaatteet pysyvät pitkään ehjinä leikeissä.

Mikäli mietit, että mikä on sopiva koko kannattaa katsoa name it kokotaulukko, josta saat apua oikean koon valitemiseen. Toppavaatteiden tuotekuvauksista löytyy myös kokotaulukko. Voit tietenkin aina kysyä neuvoa Lintukoton asiakaspalvelusta

Lintukoto lastenvaateliikettä voit seurata Facebookissa tai Instagramissa. Voit myös liittyä Lintukoton kanta-asiakkaaksi, jolloin saat sähköpostissa tiedon vaateuutuuksista ja alennuksista.