tytöt tyttöjen vaatteet
pojat poikien vaatteet
naistenvaatteet naiset äidit äitiysvaatteet
tytöt tyttöjen vaatteet
Tytöt
pojat poikien vaatteet
Pojat
naistenvaatteet naiset äidit äitiysvaatteet
Naiset
KAIKO lasten RIB TIGHTS sukkahousut, Dusty Brown Mel.
Alusasut
BY ELOISE Bling Butterfly pompula, Soft Pink
Asusteet
lasten collegepaidat collegehous
Colleget & verkkarit
Lasten housut shortsit jeans demin farkut tyttöjen poikien
Housut
Tyttöjen mekot kesämekot lasten
Mekot & hameet
merinovilla lasten haalarit kerrastot paidat housut
MERINOVILLA
lasten paidat neuleet
Paidat & neuleet
nordic label lasten päähineet
Päähineet
name it softshell haalarit takit housut
SOFTSHELL
lasten takit ulkotakit
TAKIT
T-paidat lasten
T-Paidat
Name it softshell haalarit
ULKOHAALARIT
lasten sadevaatteet sadetakit sadehousut kurahousut
SADEVAATTEET
vauvan bodyt potkupuvut potkuhaalarit
Vauvanvaatteet
Yöasut

Suositut brändit

versonpuoti verson puoti
kappa lastenvaatteet verkkarit
versonpuoti verson puoti
kappa lastenvaatteet verkkarit

LINTUKOTO LASTENVAATTEET & VAUVANVAATTEET

Lintukoto on Raahessa sijaitseva erikoisliike, jonka valikoimiin kuuluvat laadukkaat ja edulliset lastenvaatteet ja vauvanvaatteet. Lintukoto Collection koostuu suosituista merkeistä, kuten Name it, Reima, Levis, Dear Sophie, Hust and Claire, Mayoral, Kappa, Creamie, Me Too, Nordic Label, Aarre Kid ja IDo. Naistenvaatteita ja asusteita Lintukodosta löytyy merkeiltä Tuokio, Many Mornings ja Verson Puoti. Valikoimamme koostuu eurooppalaisista ja pohjoismaisista lastenvaatteista. 

name it softshell

Name it softshell -haalarit, -housut ja -takit saapuvat helmi- ja elokuussa Lintukotoon. Välikausivaatteiden, kuten name it softshell takki, haalari ja ulkoiluhousut on tuulen- ja vedenpitäviä, mutta myös helposti päälle puettavia ja mukavia päällä. Name it softshell -haalareissa ja -housuissa on vahvistetut polvet ja istuinosa. Name it softshell-haalarit ovat reilusti mitoitettuja, joka kannattaa ottaa huomioon kokoa valittaessa, sillä hyvin usein valitaan liian iso koko, joka johtaa turhaan vaihtoon. Suosittelemme, että katsotte tuotteen kokotaulukosta mitat ja vertaatte lapsenne mittoihin haalaria valittaessa. Autamme mielellämme teitä valitsemaan oikean kokoisen haalarin. Name it softshelleissa on vettä hylkivä ECO-käsittely, jossa tuotetta ei ole käsitelty fluoria sisältävillä aineilla. 

Toppavaatteet

Lasten toppavaatteet tulevat name it, Reima, Mayoral ja Levi’s. Lintukoto on mainio paikka hankkia lasten toppahaalarit, toppahousut ja toppatakit. Name it pipot ja käsineet lämmittävät kovemmallakin pakkasella. Merinovillaiset tumpput, kaulurit, alusvaatteet ja kypärälakit ovat ihanan pehmeitä ja mukavia käyttää. 

Lastenvaatteet

Lastenvaatteissa pääsemme herkuttelemaan name it, Dear Sophie, Hust and Clairen, Levis, Mayoralin, Creamien, Me Too, Reima ja Verson Puotin herkullisilla lastenvaatteilla, joissa löytyy väriä ja herkkyyttä. Leviksen farkut ja erityisesti t-paidat ovat suosittuja vähän vanhempien lasten ja nuorten parissa. Usealta merkiltä löytyy trikoopaitojacollegepaitoja ja collegehousuja. Verson Puotin leggingsit ovat olleet mielettömän suosittuja, joten pidä kiirettä että varmasti saat suosikkisi. Näistä merkeistä löytyy lasten suosikki juhlavaatteet kuin arkivaatteet. Lasten vaatteissa erilaiset tv-ohjelmat ja pelit ovat suosittuja aiheita. Lintukotolta löytyy mm. Pipsa-Possu, Baby Shark, Frozen, Ryhmä Hau, The Simpsons ja Fortnite -pelin vaatteita. 

Vauvanvaatteet

Vauvanvaatteita löytyy bodyt ja potkuhousut, merinovillaiset alusvaatteet ja yöasut. Vauvan mekot ja kastemekot ovat kauniita. Vauvan housut kaipaavat kaverikseen ihastuttavan vauvan paidan. Katso kaikki vauvanvaatteet. Vauvanvaatteet on hyvä kummilahja. 

Naistenvaatteet – Äitiysvaatteet & imetysvaatteet

​Mamalicious ja Verson Puoti naistenvaatteet, kuten äitiysvaatteet ja imetysvaatteet ovat käytännöllisiä ja silti elegantin kauniita. Imetysvaatteissa voit kätevästi imettää pienokaisesi ja hetkessä olla taas edustuskelpoinen. Mamalicious äitiysvaatteet laskeutuvat kauniisti ja korostavat tyylikkäästi muotoja. Vimman naistenvaatteet, kuten aikuisten tunikat ovat mukavia ja kiinnostavasta kuosista saa yhdistelemällä vaihtuviin asusteisiin kivoja kokonaisuuksia. Tutustu mallistoon.

LINTUKOTO – Seuraa meitä

Lintukoto lastenvaatteet saavat täydennystä ja uutuuksia viikottain, joista kuulet nopeimmin seuraamalla meitä Facebookissa, Instagramissa tai liittymällä postituslistallemme, jolloin saat kätevästi tiedot myös tarjouksista ja tulevista tapahtumista.

Nopea ja ilmainen toimitus yli 60€ tilaukseen

ASIAKASARVIOT