Back to School – Kouluvaatteet ekaluokkalaiselle

back to school kouluvaatteet ekaluokkalaiselle

Kouluvaatteet ekaluokkalaiselle on jännittävä ja hauska ostoreissu. Vaatteisiin saa menemään myös paljon rahaa mikäli ei ole tarkkana. Kokosimme listan lasten kouluvaatteista, joita on hyvä hankkia kaikille ekaluokkalaisille ja joissa voi säästää, kun valitsee laadukkaan ja kestävän vaatteen. Ostoslistalle olisi hyvä lisätä collegepaitoja, verkkatakki, t-paitoja ja collegehousuja sekä farkkuja. Kouluvaatteet ekaluokkaiselle saat kerralla hankittua Lintukotosta ja saat ne halutessasi hankittua laskulla tai osamaksulla. 

5 VINKKIÄ KOULUVAATTEEN OSTAJALLE

  1. Osta ulkovaatteet, kuten takit ja haalarit uutena, sillä niiden on kestettävä kovaa kulutusta. Valitse laadukkaat ja edullinen merkki, kuten Name It. Kannattaa katsoa myös edellisen kauden ulkovaatteet, sillä ne ovat usein jopa 40% alennuksessa.
  2. Uudella näyttävällä paidalla saa piristettyä koko vaatekokonaisuuden. Hanki mekko, jossa on kaunis kukkakuvio tai collegepaita, jossa on hauska kuvio kääntöpaljetilla.
  3. Osta alusvaatteita, kuten sukkia ja alushousuja säästöpakkauksessa, jolloin voit säästää pitkän pennin.
  4. Lapset ovat hyvin merkkitietoisia. Hanki ainakin yhdet paremmat farkut lapselle, joita pidetään juhlissa ja erityisinä päivinä. 
  5. Osan vaatteista löydät varmasti kirpputoreilta tai saat ystävältä tai sukulaiselta. Anna kuitenkin lapsesi valita itselleen mieluisan vaatteet, jolla hän pääsee ilmaisemaan omaa tyyliään ja makuaan. 

Lasten Kouluvaatteet

Name It syksy 2020 mallisto