name it

Uutuudet

Suosikit

KESTOSUOSIKIT

ALENNUKSESSA

Tanskalainen Name it on tarjonnut käytännöllisiä, trendikkäitä ja korkealaatuisia lastenvaatteita jo vuodesta 1986. Lastenvaatteiden tulee olla ennen kaikkea mukavia, kestäviä, leikkisiä ja trendikäitä, mutta myös tyylikkäitä.Name it on ottanut huomioon eri-ikäisten lasten erilaiset tarpeet: vauvoille löytyy pehmeitä ja söpöjä vauvanvaatteita ja villahaalareita, hieman vanhemmille mineille jokasään kestäviä softshell– ja toppahaalareita sekä isommille lapsille, trendikkäitä ja cooleja talvitakkeja ja pipoja.

Name it on erityisen tunnettu laadukkaista softshell-, villa– ja toppahaalareistaan. Merkiltä löytyy myös kestäviä arkivaatteita kaiken ikäisille lapsille, kuten farkut, collegehousut, leggingsit, kauluspaidat, trikoopaidat, collegepaidat ja hupparit. Se tekee myös lasten juhlavaateet, kuten puvut, pleiserit ja juhlamekot.

Pienimmille name it valmistaa alusvaatteita, t-paitoja, pyjamia ja yöasuja luomupuuvillasta. Vaatteet on mukavan tuntuiset päällä ja laadukkaita. Kestosuosikiksi ovat nousseet collegehousut ja collegepaidat, jotka kuuluvat vakituiseen mallistoon vaikka niistä löytyykin erillaisia variaatioita. 

Collegehousut ja collegepaidat kuuluvat jokaisen tytön ja pojan vakiovarusteisiin, jotka vaihdetaan päälle kun halutaan pukeutua mukavasti. Trikoopaidoissa löytyy kymmeniä hauskoaj vaihtoehtoja, joista tämän hetken suosituimmat lienevät kääntöpaljettipaidat. T-paidoissa suosittu uutuus on Fortnite-pelin hahmoilla kuvitetut paidat. 

Leggingsit ovat kaiken ikäisten kestosuosikki. Mallistosta löytyy kymmeniä erilaisia ja värisiä leggingsejä. Kevään edetessä kesäksi alkaa myös shortsit olemaan ajankohtaisia. Mallistosta löytyy collegeshortseja, farkkushortseja, trikooshortseja ja uimashortseja.

Juhlavaatteista löytyy moneen makuun, joista suosituimmat lienevät näyttävät juhlamekot ja morsiusmekot. Pojille löytyy bleisereitä, kauluspaitoja, housuja ja liivejä. Kaikkein pienimmille löyty paitabodeja, tossuja ja tonttulakkeja.

Farkuista löytyy laajamallista, joista suurin osa on myös vakimallistoa, mikä tekee ostamisesta helpompaa, kun tietää oikean koon. Aina voi tietenkin tarkistaa kokotaulukkosta tai kysyä asiakaspalvelusta neuvoa.

 

Koko name it valikoimaamme voit tutustua täältä.

Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa.

Katso lisää: name it