name it softshell

UUTUUDET

Mikä tekee name it softshellistä erinomaisen?

Name it softshell on veden- ja tuulenpitävää ja hengittävää kangasta. Takissa on mukava olla ja liikkua, mikä tekee siitä erinomaisen materiaalin aktiivisille 1–12 -vuotiaille lapsille.

Aktiivisille 1–8 -vuotiaille lapsille on tehty haalarit, joissa on lisävahvistukset polvissa ja takamuksessa. Pystysuoran ja erikoispitkän vetoketjun ansiosta haalarit on helppo ja nopea pukea ja ottaa päältä pois. Haalarit ovat varustettu myös heijastimilla, mikä tekee niistä turvalliset myös pimeänä aikana.

Innokkaille 1–12 -vuotiaille löytyy hauskoja ja kauniita takkeja ja housuja. Useimmissa takeissa on irrotettava huppu ja vetoketjutaskut. Heijastimet löytyvät edestä ja takaa niin takeista kuin housuistakin.  Housuissa on useimmiten säädettävä vyötärö, lahkeissa kumirenksut, polvissa ja pepussa tuplakangas.

Softshell lastenvaatteet eivät ole pelkästään käytännöllisiä vaan ne ovat myös tyylikkäitä ja täynnä hauskoja yksityiskohtia. Magic haalareissa ja takeissa ilmestyy kuvio kankaaseen, kun ne kastuvat.

Oikean lastenvaatekoon löytäminen on tärkeää ja siksi olemme tehneet kokotaulukon, joka auttaa löytämään oikean vaatekoon lapsellesi. Oikean vaatekoon löydät name it kokotaulukosta. Tarvittaessa voit kysyä neuvoa myös Lintukodosta soittamalla, sähöpostilla tai chatin kautta.