LASTEN ULKOVAATTEET

Talvivaatteet Välikausi Päähineet Käsineet Villavaatteet Ale

TALVIVAATTEETKatso lisää

Välikausi: syksy & kevätKatso lisää

PÄÄHINEETKatso lisää

KäsineetKatso lisää

VillavaatteetKatso lisää

Toppavaatteet Softshell Villavaatteet Takit Ulkovaatteet Päähineet

Ulkoiluvaatteet

Lasten ulkovaatteet on tehty hyvistä materiaaleista ja on jokaisen lapsen suosikki. Hyvän ulkovaatteen tunnistaa siitä, että se on mukava ja lämmin päällä, siinä on helppo liikkua ja olla. Ne hengittävät ja suojaavat tuulelta sekä kosteudelta. Parhaimmissa haalareissa ja housuissa on suojaava tuplakangas polvissa ja takamuksessa. Kaikissa haalareissa, takeissa ja housuissa täytyy tietenkin olla heijastin edessä ja takana. 

LASTEN HAALARIT & TAKIT

Ulkohaalari on erinomainen ulkovaate vauvalle tai taaperolle, jota voi pitää jo syksyllä ilmojen viiletessä sekä alkutalven pakkasissa, kunhan alle muistaa laittaa tarpeeksi villavaatetta. Taaperoille sekä isommille lapsille löytyy myös takkeja ja housuja, jotka ovat erittäin mukavat päällä ja helppo pukea, mutta myös kauniita.

TALVIVAATTEET & VÄLIKAUSIVAATTEET

Talvivaatteet ovat mukavat päällä ja lämmittävät kovimmilla pakkasilla. Välikausivaatteet pitävät lämpiminä ja hengittävät. Erinomainen ulkovaate suojaa kovaltakin viimalta ja tuiskulta.

Oikeaa kokoa valitessa kannattaa tutustua name it kokotaulukkoon, josta löydät tietoa oikea name it lastenvaatteeiden kokosuosituksista. Aina voit kääntyä myös Lintukoton puoleen ja kysyä neuvoa. 

Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa. Voit myös liittyä postituslistallemme ja kuulet uutuuksista ensimmäisenä.